Minder fra jeres bryllupsfest

Jeres bryllup er en helt fantastisk dag, som I med garanti vil se tilbage på i mange, mange år. Det er en helt fantastisk dag, hvor jeres krælighed til hinanden bliver fejret med venner og familie.

Det kan derfor være en rigtig god ide at lave et minde, som I kan kigge på hver dag. Derfor kommer der her nogle ideer til, hvordan I kan gøre dette.

Mange vælger at lave et billede, som gæsterne enten kan skrive en hilsen på, eller få gæsterne til at skrive en hilsen på et klistermærke, som de kan sætte på en plakat eller lignende. I kan efterfølgende indramme plakaten eller billedet og hænge det op på væggen. Så kan I se på det fine billede og de søde hilsner hver dag. Mange vælger også at gøre det med fingeraftryk. Dette er ofte, hvor fingeraftrykkende skal ligne blade på et træ eller balloner. Dette er et lidt mere abstrakt minde, hvis man ikke vil hænge et billede op med forskellige beskeder.

I kan også vælge at købe et blankt puslespil, hvor gæsterne kan skrive små søde ting til her på. Her tager gæsterne en puslespilsbrik og skriver en lille besked derpå. Dette kan I for eksempel også vælge at lave til en 1-års bryllupsdagsting. Et år efter brylluppet kan I samle puslespillet og se alle de søde ting, folk har skrevet til jer.

Der er også mange der vælger at gøre dette på sten eller sedler, som samles i en kasse, som I først må åbne efter et år. Her kan I vælge at få dem til at skrive gode råd til jer, som I kan læse. Det er også en rigtig sød tanke.

I kan også lave noget helt specielt ved at få gæsterne til at lave en bucket liste til jer. Her kan I igen lave en lille station med papirer og en kasse af en art. Så kan gæsterne skrive små ting til jeres bucket liste, som I skal opleve sammen som par.

Husk også altid masser af billeder! Det er altid rigtig rart at se på billeder fra festen og mindes de gode stunder med alle jeres venner og familier. Om I vil have en fotograf til det, nogle venner, eller måske engangskameraer er helt op til jer.