Spar penge på bryllupsfesten

Brylluppet er en stor fest. Måske den største I skal holde og det kan hurtigt blive dyrt. Men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at det ender i et lån eller besparelser, der går ud over hverdagen. Her får du nogle tips til hvor du kan spare og stadig få en fantastisk dag.

Det er vigtigt tidligt at sætte budgettet for brylluppet. Være realistiske, men også faste på det aftalte. Det er også en god idé, at spille med åbne kort når I forhandler om for eksempel maden, blomsterne eller receptionen.

Før I sætter datoen er det værd at notere at højsæsonen for bryllupper er mellem maj og august. Derfor kunne I vælge et flot efterårs- eller vinterbryllup og derigennem spare. Sæsonen har også en afgørende faktor for, hvilke blomster der er til at få fat på til en billig pris. Ved at vælge årstidens blomster kan du spare en del.

Receptions valget er en af de helt store opgaver når det kommer til at arrangere sit bryllup. Her er det vigtigt at se på de enkelte elementer og vurdere hvor der kunne spares. Her er det vigtigt at huske, at et billigere bryllup ikke behøver, at være mindre specielt eller perfekt af den grund. Alternativer til de forskellige elementer kan betyde lige så meget. Gør-det-selv bordkort eller måske I kender en fotograf der vil tage billederne. Man kommer langt med lidt hjælp fra familie og venner. Det kan også være den 3-retters menu kan erstattes af buffet. Der er mange muligheder.

Kjolen er noget man nødigt vil gå ned på og det behøver man heller ikke. Der er ofte outlets rundt omkring, så hold øjnene åbne for tilbudskampagner, før du hiver bedstemors bryllupskjole ned fra loftet.

Du kan også spare på brylluppet ved at købe pynt og dekorere selv. Sæt de æstetiske rammer for din brylluppet ved hjælp af festartikler fra all4party.dk.

Efter alle valgene er truffede er der intet andet tilbage end at nyde dagen og selskabet. God fest.