Find inspiration til din næste mandehobby her

Find inspiration til din næste mandehobby her

Synes du også, du mangler en hobby? Vi har lavet en liste over traditionelle mandehobbyer, så du kan finde lige den hobby, der passer bedst til dig! Læs med her, og find ud af, hvad der interesserer dig!

Fodbold

Fodbold er måske den mest udbredte og stereotypiske mandehobby, der findes. Det er der stadig i 2020, også selvom vi både er gået glip af Super Liga, Champions League, Premier League og meget andet. Fodbold er en smart hobby at optage, fordi der er så mange, der ser det. Det er en god samtalestarter og et godt grundlag for et stærkt venskab.

Hvis fodbold bliver din fortrukne hobby, kan du finde de bedste betting sider til at oddse her.

Golf

Golf er en sport, der igennem årene har været domineret af det mandlige køn. Måske det er på tide, du selv trækker i de ternede bukser og svinger køllen mod golfkuglen?

Det hyggelige ved golf er også ofte det, der foregår inden og efter selve golfaktiviteten. Mange golfgrupper starter med en let frokost og slutter af med en stor, kold øl.

Friluftstypen

Det kan også være, at du er den mere primitive type, der skal ud og se noget natur? Hvis du elsker at lave mad over trangia, sove i shelter og starte bål, så kan det være, at du skal begynde at samle på overlevelsesudsyr, så du kan være en rigtig professionel på vandreturen!

Gaming

I den helt modsatte ende af frilufttypen finder vi gameren. Gameren trækker gardinerne for, når solen skinner og har ofte en døgnrytme, der afviger fra andres.

Nogle af de mest populære spil blandt gamere er League Of Legends, FIFA eller Counter Strike. Så der er noget for alle, uanset om du gerne vil skyde på folk eller skyde til en bold.

Biler

Det kan også være, at du synes, det er interessant at nørde i biler? Interessen kan både være i nye biler, hvor det ofte handler om at få fart over feltet eller ældre veteranbiler, hvor en stor del af oplevelsen er at samle sammen og skille ad og gå på markeder og finde nye dele.