Nemme gør-det-selv projekter til hjemmet

Gør-det-selv projekter hitter stort på internettet, hvor man kan finde en masse sjove guides til projekter, som kan pifte hjemmet op, eller gøre hverdagen nemmere. Der er noget helt specielt ved selv at have udført et projekt. Derudover sætter det et personligt præg på hjemmet, som gøres helt unikt. Projekter kan også udføres sammen med familien, så i sammen skaber noget. 

Male en væg 

Et nemt gør-det-selv projekt, er noget så simpelt som at male en væg. Dette kan nemt pifte et værelse op og det kan gøres med (næsten) hele familien. Bliver det ikke helt perfekt, er det et minde om en aktivitet i har udført som en familie. Dette vil helt sikkert være et hit hos børnene. Her kan i sætte et personligt præg ved at male et flot motiv, eller egentlig bare, at i har gjort det sammen. 

Frem med symaskinen

Med en symaskine og et stykke stof, kan du nemt kreerer noget nyt og smart til hjemmet. For eksempel, hvis ikke du kan finde nogle gardiner eller pyntepuder, som passer til den nye sofa, kan du nemt sy gardiner og pudebetræk, til fordel i det samme stof, så rummet hænger sammen. Med stof metervarer vil du også kunne sy en flot dug. Dette er en fordel, hvis dine vinduesmål er skæve. Du vil kunne spare en masse penge ved at sy dem selv, frem for at få dem specialsyet.  

Et nyt spisebord 

Trænger i et til et nyt spisebord, eller skal det spisebord i har i forvejen bare piftes op, kan dette også nemt gøres. 

Plankeborde er blevet et kæmpe hit, dog koster de typisk en del mere end andre spiseborde. Deres rustikke look gør, at de passer ind i enhver stil. Ved at anskaffe sig en rustik træplade, som kan købes flere steder i diverse byggemarkeder, skal pladen derefter slibes, lakeres og derefter skrues bordben på, som også kan anskaffes i flere byggemarkeder og bolighuse. 

Rustikke træhylder 

Til at matche det rustikke spisebord kan i ligeså bygge træhylder eller reoler ud af samme materiale. Det giver et clean og struktureret look, hvis materialerne, især træsorter, matcher i hjemmet. Dette er også en bæredygtig metode til at skabe noget nyt til hjemmet. I kan nemlig gøre brug af gamle æblekasser eller frasorteret træ. 

Med æblekasser, kan de efter rengøring nemt monteres sammen enten med lim eller skruer. Det skaber et unikt hyldesystem, som enten kan stå på gulvet eller monteres op på en væg. Hylderne kan derefter udsmykkes med bøger, fine pynteting og billeder.