Scor billige point i strikkeklubben – vart dem op med eksklusive drinks

alkohol blog

En af grundpillerne i ethvert godt og holdbart forhold er de frirum, man bør give hinanden. Både i det daglige, men i særdeleshed også i form af en hyggeaften med vennerne. Mens din mandlige partner og hans vennelag nok oftest bruger disse hyggeaftner på øl og fodbold eller cigarer og poker, ynder du sikkert at slå tonen en smule anderledes an, når det er din vennekreds, der kommer forbi.

Den obligatoriske sushi skal selvfølgelig have lov at bevare sin centrale position på jeres tøseaftener, men hvis du funderer over, hvordan du ellers kan pifte aftenerne med pigerne hjemme hos jer lidt ekstra op, bør du overveje at gøre noget ekstra ud af de våde varer.

Hvis der på denne front er noget, som for alvor er blevet populær gennem de seneste år, er det gin og alle de dejlige ingredienser, som former ginnen til delikate cocktails.

Kan du ikke ligefrem fremvise en årelang erfaring som bartender, kan det imidlertid være sin sag at komme på et helt udvalg af lækre drinks, der kan imponere dit kvindelige selskab. Dette er der heldigvis råd for, og hvor skulle du ellers få gode råd, hvis ikke det skulle være på det store og altomfavnende internet.

I kølvandet på den stigende popularitet, der har omgærdet gin i efterhånden en årrække, er der selvfølgelig også dukket blogs med drinkmuligheder op. Og det er altså her, du kan finde helt nye og bjergtagende opskrifter på eksklusive drinks og cocktails.

Find al relevant information om dine næste drinks

Det er selvsagt ikke udelukkende blogs om selve opskrifterne, du kan finde rundt omkring. Der er jo selvfølgelig også udtømmende artikler om hver af alle enkeltdelene.

Eksempelvis er det jo langt fra ligegyldigt, hvilken tonic du indkøber til din dameaften. For det første fås tonic i mange forskellige smagsvarianter, så her skal du naturligvis tage udgangspunkt i dine smagspræferencer.

Derudover er det væsentligt, at du ved bare en lille smule om, hvordan man sammensætter tonic og gin, så de bedst muligt komplementerer hinanden.

Foruden blogs, der lige netop går på selve opskrifterne til gode drinks, har du også mulighed for at sætte dig en smule ind i historien om gin, og hvorledes – og hvorfor – den er blevet en favorit i vores lille kongerige.

Og endelig er det vigtigste som vært, at man favner samtlige af sine gæster. Alle skal føle sig trygge og godt tilpas. Her er det selvfølgelig vigtigt, at der er noget til alle. Både af mad, musik og drikkevarer.

Er der lagt op til den store drinksaften og skulle der samtidigt være én i selskabet, der ikke – af den ene eller den anden årsag – ønsker at indtage alkohol denne aften, er der heldigvis også råd for dette.

Blogs om alkoholfrie cocktails er nemlig også en ting. Og de fleste hjemmesider, der går op i gode, alkoholiske drikkevarer og nærer respekt for sig selv, bør bestemt have det alternativ, der hedder noget i stil med ”Sådan laver du alkoholfrie drinks”. Og dem er der altså, gudskelov, masser af.