Skab en mindeværdig fest for dig og dine gæster

Når man holder en god fest, så vil man meget gerne kunne huske tilbage på den med en masse gode minder sammen med familie og venner. Dette kan være svært, når der er mange forskellige fester året rundt, og derfor er det altid en hjælp til hukommelsen, hvis man har nogle gode billeder, der er taget i løbet af aftenen.

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at hyre en professionel fotograf ind til et bryllup eller en studenterfest, og det kan betyde, at festen er knap så mindeværdig i fremtiden. Her er der dog moderne teknik, der kan være med til at tage en masse billeder, så festen kan huskes af både værter og gæster.

Brug en Myselfie til at skabe festlige minder

Som allerede nævnt, så er det svært at gå rundt til sin egen fest og tage billeder, og det kan samtidig være dyrt at have en fotograf til at gøre det for én. Dette betyder dog ikke, at man skal gå fra festen uden billeder, der kan minde én om de gode tider senere i livet – for med en photobooth fra Myselfie kan gæsterne selv være med til at skabe minderne.

En Myselfie giver mulighed for, at gæsterne kan tage billeder af dem selv i mere eller mindre sjove situationer aftenen igennem, og dermed giver den både et godt grin for alle involverede samtidig med, at der bliver taget billeder, som kan deles efterfølgende. Det er smart, det vælter ikke budgettet, og det giver mulighed for at nyde festen, mens man er til den.

Sjove påfund gør, at man kan huske festen

Hvis en selfie-station ikke er inde i billedet, så handler det om at finde på nogle sjove påfund i løbet af aftenen, som vil gøre den mindeværdig senere hen. En god historie starter normalt med, at man befandt sig i en sjov situation, og derfor kan indslag i løbet af aftenen skabe minder for både værter og gæster, der bliver hos dem resten af livet.

Savner du inspiration til sjove påfund, der kan gøre aftenen mindeværdig, så er Google din ven – der er utallige hjemmesider, der har mere eller mindre gode bud på, hvad man kan finde på. Det er bare med at kaste sig ud i det – jo mere umage, man gør sig, desto mere mindreværdig bliver festen også.