Slip kreativiteten løs med diamond painting

diamond painting i Danmark

En ny sjov og spændende kunstform er dukket op. Diamond painting lader dig slippe kreativiteten løs, samtidig med, at det er utroligt afslappende at sidde og koble af med denne kunstform. Det er en sjov aktivitet for alle aldre. Du kan få noget tid alene, mens du sætter børnene til at kreere med diamond painting. Du kan også selv kaste dig ud i at lave de flotte malerier sammen med dine børn. Du vil med garanti finde ud af, at det er super sjovt og afslappende at lave diamond painting.

Hvad er diamond painting?

Diamond painting er primært opstået i USA, og interessen for kunstformen har senere bredt sig til resten af verdenen. Det er super nemt at komme i gang med diamond painting. Du samler blot de små ”diamanter” op med den medfølgende pen. Herefter kan du sætte dem på billedet. Der er klister på både pen og canvas, og det er derfor meget enkelt at sætte dem på. Der findes utrolig mange forskellige motiver til diamond painting. Man vælger blot det maleri som man kunne tænke sig at lave med disse små diamanter. Maleriet fungerer altså som en form for skitse, hvorpå du sætter de små diamanter.

Kan endelig fås i Danmark

Da diamond painting er en forholdsvis ny dille, har den hidtil ikke været til at opspore i Danmark. Dette er heldigvis ikke tilfældet længere, og du kan nu få tilsendt diamond painting nemt og hurtigt, fra danske leverandører. Køb diamond painting i Danmark.

Sjov underholdning for alle aldre

Diamond painting er det perfekte tidsfordriv og underholdning til børnene. Det er ganske simpelt at lave diamond painting. Derfor er det noget for alle aldre, og som hele familien kan gøre sammen. Du finder et hav af motiver til diamond painting, så der er noget til enhver smag. Hvert familiemedlem kan lave deres foretrukne maleri, og sidde og nyde kvalitetstiden sammen, samtidig med, at alle får udfoldet deres kreativitet.

Slap af med diamond painting

Diamond painting er idealt til at koble af. Efter en lang og hård arbejdsdag, vil du komme helt ned i tempo med denne kunstform. Ved at sidde og fordybe sig ved at sætte de små diamanter på et smukt maleri, vil alle tanker og bekymringer forsvinde. Det er enormt afstressende, samtidig med, at det skaber en glæde at være kreativ, og kreere smukke malerier med masser af flotte farver.