Tror du, du kunne tjene penge på at strikke?

Det er blevet utroligt populært at strikke, og det er gået fra at være noget, som i nogen tid primært var forbundet med bedstemødre og varme sokker til at være både ungt og hipt.

Mange mennesker har nemlig kastet sig over denne hobby, og måske det er derfor, at strikket tøj også er blevet meget moderne, eller også er det omvendt. Måske vil folk nu i højere grad lære at strikke, fordi strikket tøj er moderne.

Om ikke andet så er der altså også kommet en efterspørgsel på strikket tøj, så hvis du kan finde ud af at strikke, så er der også en chance for, at du kan komme til at tjene penge på det.

Kan du dit håndværk?

Nogen påstår, at det tager 10 år eller 10.000 samlede timer at blive ekspert i noget.

Det er svært at sige, om sådan en påstand er sand, men noget som de fleste ville kunne blive enige om, er, at man skal lægge en del timer i, hvis man vil blive god til noget.

Det gælder også strikning.

Måske har du lavet nogle gode sokker og varme halstørklæder, som egentlig lever op til deres praktiske formål, men er det også godt nok til at sælge?

Varme sokker er gode, men før du kan tjene penge på dem, skal du også kunne lave dem i forskellige størrelser og uden tabte masker. Kan du ikke det, er det måske en god idé at øve dig lidt mere.

Hvor vil du sælge dine ting?

Hvis du skal tjene penge på at strikke, skal du også finde ud af, hvordan du vil bære dig ad med at sælge noget.

Et godt sted at starte er på kræmmermarkeder, som er noget, mange gør, også hvis de har et andet håndværk.

Her kan du nemlig selv komme i kontakt med kunderne og fortælle din historie. Du kan også danne dig et godt billede af, hvad folk er mest interesserede i, og hvad de er villige til at betale for dine ting.

Et godt tip er også at have visitkort med.

På sådan et visitkort kan du have informationer om blandt andet:

  • Dit navn

  • Et telefonnummer

  • En e-mailadresse

  • En hjemmeside

  • Sociale medier

Hvis du gerne vil sælge mere, er det nemlig også en god idé at give folk mulighed for at købe fra dig uden om et eventuelt kræmmermarked.

Vil du også sælge på nettet?

En måde som du kan give kunderne mere mulighed for at købe fra dig, er ved at få en webshop, så folk også kan finde dig på nettet.

På en webshop kan du have priser, billeder, beskrivelser og lignende.

Derudover vil kunderne også få mulighed for at købe af dig direkte, så der ikke er noget behov for at tage nogen steder hen.

Du skal bare sørge for, at folk kender til din hjemmeside, og derfor er det måske stadig en god idé at tage på kræmmermarked. En anden mulighed er at oprette en Facebook- eller Instagram-side til formålet.