Bliv klar til den store sæson med fester

Så er det endelig den tid på året hvor de mange fester står for døren. Der er et utal af julefrokoster og så bliver det hele også afsluttet med den store nytårsfest til nytårsaften. Og hvis du elsker at gøre lidt ekstra ud af dig selv, så er det her nok den tid på året du elsker mest. For jul og nytår er nemlig lig med farver, glimmer, glitter og masser af flotte kjoler og sko.

Sådan bliver du klar på ingen tid

Måske skal du gøre dig klar til julefrokosten lige efter arbejde – eller måske skal du ligne en million efter at have forberedt nytårsmenuen hele dagen. Uanset hvad så har vi nogle gange brug for at kunne gøre os klar til fest på nærmest ingen tid – men hvordan? Her får du et par gode råd.

  • Krøl dit hår dagen før eller mens det tørrer fra badet om morgenen.

  • Hav dit tøj liggende klart – tøjkrisen skal være overstået inden gæsterne kommer.

  • Find din nytårskjole hos Astrid Frank og spar tid på kjoleshopping

  • Hvis du skal til julefrokost lige efter arbejde, så hav en festlig top med i tasken og skift hurtigt fra arbejde til fest.

Mix og match flere gange

Hvis du er på et budget denne sæson betyder det slet ikke, at du blot skal nøjes med den samme kedelige kjole. For selvom du måske skal til mange fester så er der faktisk en nem måde du kan have et nyt sæt på, uden at bruge hele julebudgettet på festtøj.

Det bedste tip er nemlig at købe et todelt sæt med top og nederdel. På den måde kan du skifte ud med det tøj du allerede har i skabet. Du kan både vælge et neutralt sæt eller et der virkelig er knald på. Det er alt sammen op dig til og din smag.