De bedste feriedestinationer til dig og veninderne

Der er intet bedre end at tage af sted på afslappende ferie med sine bedste veninder. Hvis du er enig, men blot mangler inspiration til hvor i mon kan tage hen, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Her får du forslag til tre feriedestinationer i sammen kan besøge, og virkelig få en på opleveren!

Pisa

Det skæve tårn i Pisa er legendarisk, og hvis ikke det i sig selv giver årsag til at rejse til Pisa, så kan den centrale del af Italien, med de mange oplevelser, forhåbentlig overvinde. I Pisa er også duomo di Pisa, Camposanto, Mueso Delle Aviotruppe og mange andre seværdigheder som virkelig er værd at besøge! Om sommeren kan I med fordel også nyde det skønne vejr med en drink på hotellet! Her kan du købe rejser til Pisa.

Athen

Er dig og dine veninder vild med historiske vigtige bygninger og arkitektur der virkelig sparker røv? Så kan det være i bør overveje Athen. Foruden den skønne kultur og den utroligt lækre mad, så er Athen og omkringliggende byer kendt for alverdens strukturer som Akropolis, Parthenon-templet, Hephaistos-templet og det nationale arkæologiske museum. Der er naturligvis også mulighed for at slænge sig ved en pool eller tage ud for at shoppe, men den storslåede forhistorie i Athen er i sig selv en glimrende årsag til at besøge stedet!

Paris

Paris er Frankrigs hovedstad i den nordlige del af landet, og der er efterhånden ikke nogen, der ikke har drømt om at tage derned på ferie. Byen har et ry for at være noget for sig selv, både i form af trafikkens opbygning, men også de mange seværdigheder man kan opleve. Naturligvis står øverst på listen Eiffeltårnet, Louvre Museum, Seinen, Versailles-slottet, Katakomberne og triumfbuen. Paris er en by i særklasse, hvor der virkelig kan inkorporeres café-besøg og shoppingture!