Bliv klogere på det at arbejde offshore

Hvis du drømmer om et arbejde, hvor havet er din nærmeste nabo, så vil et arbejde i offshore branchen helt sikkert være en spændende og udfordrende mulighed for dig. Langt de fleste som arbejder inden for offshore, har enten en baggrund som elektriker, maskinmester, metalarbejder, smed eller ingeniør. Det er dog også muligt at arbejde i offshore branchen som ufaglært. Derudover findes der flere fordele ved at arbejde offshore.

Fordelene ved offshore arbejde

Ved offshore arbejde har man både mulighed for at arbejde i farvandene rundt om Danmark og for at arbejde mere eksotiske steder. Arbejdsopgaverne byder både på udfordringer og en masse læring. Man er garanteret en oplevelse for livet ved offshore arbejde. Arbejdet foregår ofte af to uger af gangen, hvorefter man så er hjemme i to uger. Nogle steder kan arbejdet også være fordelt så man er tre uger ude og tre uger hjemme. For at kunne arbejde sikkert i højderne, er det nødvendigt med offshore kurser, så man er godt forberedt på arbejdet på havet.

En af de primære fordele ved arbejdet offshore er for mange den gode løn. Lønnen kan selvfølgelig variere alt efter, om man er ufaglært eller faglært. Ikke desto mindre er der gode lønninger at hente for både ufaglærte og faglærte. Da det er begrænset, hvad man kan bruge pengene på, når man er offshore, har man mulighed for at spare mange penge sammen på relativt kort tid.

Udover havet, opgaverne og den gode løn bidrager offshore arbejdet også til et iøjefaldende og stærkt CV. Offshore arbejdet vil de fleste arbejdsgivere ligge mærke til, da det er en atypisk branche og derfor vil CV’et skille sig ud fra mængden og stå stærkere. Offshore arbejdet signalerer, at man er omstillingsparat, vild med udfordringer og kan arbejde i anderledes og til tider krævende omgivelser, hvilket er rigtig gode kompetencer at besidde på arbejdsmarkedet.