Sådan kan du blive eventpige

Drinks til event

Har du et ønske om at blive eventpige? I så fald vil du sikkert gerne vide mere om, hvordan du konkret skal bære dig ad med at blive det. Faktum er dog, at der ikke findes en fast opskrift eller en guide til at blive eventpige, man blot kan følge.

Der er flere forskellige måder at gribe det an på, og du skal derfor forsøge på den måde, du finder bedst. Du kan også vælge at kombinere de forskellige løsninger, da det naturligvis vil være med til at højne dine chancer for at lande et job.

Bliv tilknyttet et eventbureau

Vil man gerne være eventpige, skal der ikke være nogen tvivl om, at det første man skal gøre, er at blive tilknyttet et eventbureau. Det er nemlig en klar fordel, da det betyder, at du vil få sendt potentielle opgaver af bureauet, når de får nogle ind.

Dermed kan du undgå at bruge tid og energi på at opsøge opgaverne selv. Hvis du har mulighed for det, og ikke er begrænset af en kontrakt, bør du blive tilknyttet flere bureauer, da dette vil give dig adgang til at vælge fra et større udbud af opgaver.

Få fast job hos et specifikt event

Du kan også undersøge muligheden for at få et fast job ved et specifikt event. Det kan f.eks. være, at du kan få fast job som eventpige ved en festival, der afholdes hvert år. På denne måde er du i hvert fald garanteret dette ene job.

Der findes flere forskellige events, hvor dette kan være en mulighed. Har du været ude til et event, er det derfor oplagt at forhøre dig om, hvorvidt det vil være muligt at lave en fast aftale. Det er altid en god idé, da du på denne måde garanterer dig selv arbejde.

Arbejd gratis og få foden indenfor

Er du helt ny indenfor branchen, kan det være svært at få et job. Dette er der flere grunde til, men det skyldes især, at mange kræver, at man har erfaring. Den bedste måde at få erfaring og udvide sit netværk på, er ved at arbejde gratis for en stund.

Det er en rigtig god måde at få foden indenfor i branchen på. Når du arbejder gratis, er flere nemlig tilbøjelige til at give dig arbejde. Formår du at imponere dem, er der en rigtig god chance for, at de vil bruge dig igen – og denne gang vil de også gerne betale for det.

Vær hurtig til at træde til

Der kan forekomme tidspunkter, hvor der er akut brug for assistance. Er du blandt dem, der står klar til at træde til i disse tilfælde, vil du naturligvis optjene bonuspoint. Det er især tilfældet, hvis du har valgt at blive tilknyttet til et eventbureau.

Såfremt du altid er hurtig til at træde til, vil det nemlig være dig, som bureauet vælger at henvende sig til, hvis de får brug for hjælp. Derfor er det bestemt ikke nogen dårlig ting at være kendt for at være arbejdsom og fleksibel.