Tag på campingferie

Da corona for alvor ramte Danmark tilbage i år 2020, betød det store nedlukninger på alle tænkelige planer i samfundet. Danskernes ferieplaner gik også i vasken, og vi var tvunget til at blive hjemme i Danmark og holde alternativ ferie. Men på det plan vandt campingferierne ind, og sidenhen er det kun blevet mere populært at tage på campingture med blandt andet familie og venner. Har du ikke en campingvogn, og gerne begive dig ud i en campingferie? Så prøv at se udvalget af campingvogne på nettet, og se om der en der falder i din smag.

En ny form for ferie

Campingferier har en helt andet magi end charterferie. Denne form for ferie byder på rig mulighed for netop at køre lige derhen du har lyst, uden at skulle tænke på evt. overnatning på et hotel. Der er intet dig binder dig til at være hvor du er. Derudover kommer du i tæt kontakt med naturen, hvilket er sundt for både sind og sjæl. Hvis du har børn med på ferien, er det oplagt at køre hen til en campingplads med en legeplads. Her er der også god mulighed for børnene at lære andre børn at kende. Og hvem synes ikke at det er hyggeligt at samles til et spil kort og en kop varm kaffe i forteltet?

Kør’ sydpå

Fordi du evt. satser på en campingvogn, betyder det ikke du er nødsaget til at holde ferie hjemme i Danmark. Du kan til enhver tid hægte den bagpå bilen, og køre sydpå ned mod de varmere temperaturer. Hvis du er usikker på om en campingvogn er er noget for dig på den længere bane, behøves det ikke være den dyreste du vælger at investere i. Du kan købe nogle vogne nede til omkring de 40.000 kr, som kan gøre det lige så godt.