Dansk honning til enhver smag

Kender du heller ikke noget bedre end en god honningmad? Måske har du tænkt dig at bruge honning til andet end at spise? Uanset hvad du har tænkt dig at bruge det til, så kan du finde det hos Hedenhus. Ægte dansk honning er et naturprodukt, da bierne indsamler nektar og forvandler disse til honning. Det eneste man som biavler gør, er at slynge honningen ud af vokstavlerne. Herefter sies og tappes honningen, så den er klar til at blive nydt af dig. Hvad enten du er på udkig efter blomsterhonning, skovhonning, dansk honning eller nyslynget honning, så kan du finde det – her tilbydes altså dansk honning til enhver smag. Blomsterhonningen er produceret af bier, der er placeret i et rigt blomster område. Nektaren kommer derfor fra blomster, hvilket også er fremtrædende i smagen. Den har desuden en meget mørk gul og karakteristisk farve, og så er den ualmindeligt cremet. En anden yderst skøn dansk honning er skovhonningen, som er produceret af bier, der lever i et skovareal. Denne honning har en smag af hindbær og brombærbuske. Du finder selvfølgelig også en mere kendt og almindelig dansk honning. Den danske honning laves af bier placeret i et skovareal, så den smager af dansk forår. Nyslynget honning er, som navnet indikerer, flydende, hvilket gør den nem at bruge på pandekager eller i te. Honningen er selvfølgelig uden tilsætningsstoffer, og der bruges heller ikke røg i biavlen. I stedet bruger man forstøvet vand, hvilket giver en bedre honning uden unødvendige røgpartikler. Du finder her det store udvalg af dansk honning.

Honning – et naturprodukt

I Danmark lever der ca. 6 milliarder honningbier, som alle summer rundt i de danske blomster, så de kan suge nektar, som senere kan blive til dansk honning. Honning bliver ikke eftergjort industrielt, så du kan altid være sikker på, at det er et 100% ægte naturprodukt. Hvis du ikke har smagt dansk honning før, så er du gået glip af en hel del. Honning kan bruges på en masse forskellige måder og til en hel del forskellige ting, så det er kun fantasien, der sætter grænser, hvis du ønsker at eksperimentere med nyslynget honning eller helt almindelig dansk honning.