Brug foldekasser til legetøjsopbevaring på børneværelset

foldekasser til legetøjsopbevaring

De smarte foldekasser er efterhånden så populære, og det er slet ikke uden grund. Der er simpelthen ikke grænser for, hvad foldekasserne kan bruges til, og det er med til at gøre dem så populære. Det er altid et problem at få opbevaret tingene ordentligt, både på børneværelset, men også i resten af hjemmet. Der er bare aldrig opbevaringsplads nok.

De smarte foldekasser i plastik, er perfekte til at opbevare legetøj i på børneværelset. De kommer i 3 forskellige størrelser, som du kan bruge alt efter hvad dit behov er. Kasserne kan stables, så der kan være flere kasser ovenpå hinanden. Når kasserne ikke er i brug kan de foldes sammen og nemmere opbevares, uden de fylder for meget. Du kan spare penge på foldekasser på www.littlehappy.dk/foldekasser.

Du kan opbevare lige hvad du vil i foldekasser

De populære foldekasser kan bruges til alt, og de er helt perfekte til at opbevare ting i på børneværelset. Et børneværelse kan hurtigt komme til at rode, og det kan være uoverskueligt både for børn og voksne at få ryddet ordentligt op inde på værelset. Men bruger du foldekasser i plast, er det nemmere at få ryddet småtingene af vejen. Slip fantasien løs, når det kommer til organisering af børneværelset med foldekasserne. De kan blandt andet bruges til at opbevare:

Legetøj – Børn har meget legetøj, og det kan være svært at få plads til det hele på børneværelset. Hvis legetøjet er gemt væk i skuffer og skabe, glemmer barnet at han eller hun har legetøjet. Barnet kan nemmere lege frit, hvis legetøjet er synligt for dem og nemt at komme til. Med foldekasserne i plastik kan barnet nemt se hvad der er i de forskellige kasser, samtidig med at de er nemme for børnene at flytte rundt på.

Børnetøj – Har du brug for at organisere dit barns tøj, kan foldekasserne hjælpe dig med at løse dette problem. Du kan bruge foldekasserne til at opbevare alt fra strømper til bluser. Der er så mange populære måder at folde tøj på efterhånden, som passer perfekt til opbevaring af tøj i foldekasser. På denne måde kan du få et godt overblik over hvilket tøj dit barn har, og det bliver nemmere at finde tøj til barnet om morgenen, når man kan se det hele på én gang. 

Sko – Hvis i har mange sko i familien, kan i med fordel opbevare dem i en af de store foldekasser, som nemt kan skubbes ind under sengen. Med en foldekasse er det nemt at få overblik over, hvilke sko der er i kassen. Samtidig med at foldekassen har et praktisk formål, vil den også pynte under sengen. Når der står en eller flere foldekasser under sengen, har dit barn også nemmere ved at tro på at der ikke er plads til et monster dernede.

Kreative ting – Hvis dit barn har et skrivebord, kan du opbevare alle småtingene i foldekasser. På den måde vil skrivebordet ikke rode nær så meget, samtidig med at dit barn nemt kan tage kassen med ud i stuen, hvis det er der der skal tegnes eller laves lektier. Og så gør det jo ikke noget at opbevaringen på skrivebordet er pænt. 

Brug foldekasserne når i leger

De smarte foldekasser er ikke kun gode, når der skal opbevares ting. Foldekasserne kan sagtens bruges til sjove ting, som både du og dit barn kan få mange timer til at gå med. De små foldekasser kan bruges som den perfekte dukke eller bamse seng, som er særligt praktisk hvis i bor småt fordi foldekassen kan foldes sammen, når dukken eller bamsen ikke sover. Hvis du giver dit barn en foldekasse til at lege med, er der ingen tvivl om at fantasien vil få frit spil. Er det en bil? Et hus? En seng? Eller noget helt tredje? Du vil med garanti blive overrasket over, hvor meget sjov dit barn kan få ud af en foldekasse.