Hjælp dit barn med kognitive vanskeligheder

Der er i dag mange mødre, der oplever en hverdag, der kan være en hård kamp at komme igennem. Ikke nok med de mange daglige opgaver og alverdens trivialiteter, som der følger, er der nemlig også flere børn, der i dag bliver diagnosticeret med en form for kognitiv vanskelighed.

Og det betyder, at man som forælder har et større ansvar, der skal varetages, således det sikres, at barnet kommer så godt og lidt besværet gennem hverdagen som muligt. Og til det er der ofte behov for en række hjælpemidler, som du kan finde på en online side som spektrumshop.

Sørg for masser af sansestimulering

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en kugledyne eller sansedyne, som den også kaldes. Denne vejer mere end en almindelig dyne, og derfor kan den lægge sig tæt om kroppen om natten. Og præcis den form for sansestimulering er der mange, der kan have behov for, når de skal føle en tryghed. Den giver nemlig en større kropsbevidsthed, som gør, at man får lettere ved at finde ro. Samme effekt kan opnås med en kuglevest.

En Time Timer kan også være relevant hjemme hos dig. Her er der tale om et meget simpelt ur, der hjælper med at visualisere tiden blandt andet med et nedtællingsur. På den måde er det lettere at forstå, hvor meget tid der er tilbage.

Find det rette produkt til dit barn

Der findes dog en lang række andre hjælpemidler, der også kan vise sig ganske gavnlige for dit barn. Alle har effekter inden for sansestimulering, idet der er tale om blandt andet en boardmaker, der kan visualisere via piktogrammer, dimseting og tangles, som der findes et bredt udvalg af. Derfor er der helt sikkert et produkt, der stemmer overnes med de behov, ønsker og krav, som måtte være hjemme hos jer.