Pas på miljøet og dit barn med økologisk børnetøj

Dit barns sundhed og velvære rér den vigtigste prioritering, når du skal købe nyt tøj, legetøj og andre produkter. Børn har en ekstra sensitiv hud og er mere modtagelig over for farlige stoffer, og derfor skal du være ekstra opmærksom på produktion og kvalitet, når du vil forkæle dit barn. 

Når du vil købe tøj til dit barn, kan du med fordel købe børnetøj fra By Green Cotton, som er et mærke der producerer økologisk børnetøj. Dermed er du med til både at passe på dit barn og miljøet, når du shopper tøj til dit barn. 

Hvad GOTS er og hvad du kan forvente

GOTS er et mærke som betyder, at alt materiale er økologisk. Dette gælder alle skridt i produktionsprocessen, så du er garanteret at også processer som farvning, strikning og syning er sket med stort hensyn til miljøet. 

Men GOTS betyder meget mere end kun økologisk produktion og miljørigtige processer. Med GOTS er du også garanteret, at der er taget hensyn til arbejdsforholdene under hele produktionen, så der ikke indgår børnearbejde, dårlige vilkår og unfair løn i produktionen af dit barns tøj. 

Når du køber gots børnetøj får du derfor en garanti for, at hele produktionen er sket under de korrekte forhold, både i forhold til menneskerettigheder og i forhold til miljøet. Dermed passer du både på planeten, andre mennesker og dit barn, som ikke vil blive udsat for farlige kemikalier. 

Et stort udvalg af økologisk tøj

Hos By Green Cotton finder du et stort udvalg af økologisk børnetøj. Alt børnetøj fra By Green Cotton er mærket med GOTS, og dermed har du et helt sortiment af forskellige tøj, som du kan købe med god samvittighed. 

Du kan for eksempel finde undertrøjer børn og undertøjssæt til både drenge og piger. Med forskellige designs, farver og størrelser, har du rig mulighed for at finde undertøj, som passer til dit barns størrelse og stil. 

Undertøjet er skabt som en fusion af funktionalitet og komfort. Dermed kan dit barn frit bevæge sig rundt i sit undertøj, og samtidig føle sig fuldstændig komfortabel hele dagen og natten lang.

Blødt organik bomuld 

Undertøjet fra By Green Cotton er lavet af blødt organisk bomuld, som vil holde dit barn som det inderste lag tøj. Det føles blidt og blødt mod huden, så dit barn ikke oplever gener eller allergi på huden. 

Du kan besøge hjemmesiden ved at følge linkene ovenfor og blive inspireret af det store sortiment og alsidige børnetøj til alle aldre.