Foråret og sommerens mærkedage nærmer sig: Tre markeringer du ikke må glemme

I løbet af foråret og sommeren er der flere mærkedage i kalenderen, som er en god anledning til at samles og fejre nogen eller noget, der er særlige i dit liv. Nogle dage er mere specielle i vores familier, hvor andre mærkedage mere er til for at fejre alt det vi kan være fælles om i landet. Her kommer der en guide til hvilke mærkedage, som vi snart skal markere.

En særlig dag for mødrene

Mors dag er en af forårets første mærkedage. Dagen lander altid på den anden søndag i maj måned, og markerer dagen til at fejre alle de særlige mødre i vores liv. Mors dag blomster, lækker chokolade og kvalitetstid i familien er noget mange bruger dagen på, at forkæle mødrene med. Mors dag er en god anledning til at sige tak til din mor for alt det hun gør i hverdagen, og måske kunne du starte ud med at gøre det med en smuk buket blomster?

Dagen, hvor vi fejrer alle fædrene

Fars dag kommer lidt efter mors dag, og er ligesom mors dag en oplagt anledning til at takke din far og alle fædrene i din hverdag for deres rolle i dit liv. Måske er det her oplagt at arrangere lidt god mad, sjove aktiviteter eller noget helt tredje for at fejre dagen. Det vil han med sikkerhed blive glad for.

En fælles fejring

Den 5. juni er det grundlovsdag, som markerer fejringen af den danske grundlov. Landet over holder foreninger events med fokus på fællesskab, demokrati og taler, så du kan helt sikkert finde et spændende arrangement tæt på dig, som du synes lyder interessant. Mange gange er der også musik, mad og kaffe til disse arrangementer, derfor er det også en mulighed for at bruge en formiddag med dem omkring dig.