Har din mand fødselsdag til sommer? Her er gaveidéerne!

Har din mand fødselsdag til sommer? Her er gaveidéerne!

Vi kender alle spørgsmålet: Hvad giver man til manden, der har alt? Da spørgsmålet er besvaret i utallige artikler rundt omkring, har vi i stedet for forsøgt os med en lidt anden vinkel. For hvad med at indtænke årstiden i fødselsdagsgaven? Hvis vi er heldige, så får vi en rigtig varm sommer igen i år – og det kan du bruge til din fordel!

Grill

Elsker alle mænd ikke at stå og vende bøffer på grillen i sommerheden? Størstedelen af dem gør i hvert fald nok!

Det kan derfor være en fed gaveidé at forære manden, der har fødselsdag om sommeren! Og så er det desuden også en god måde at få ham til at kokkerere lidt …

Psst .. Du kan evt. medkøbe et sjovt forklæde til ham, han kan iføre sig, når pølser og bøffer skal passes på grillen!

Specialøl

En øl smager aldrig bedre, end når den nydes under den varme sommersol. Du kan købe forskellige varianter af forskellige specialøl til din mand, der har sommerfødselsdag – så bliver det lige lidt ekstra lækkert!

Hvis du går ned i en specialbutik, kan du få god vejledning med på vejen – så bliver enhver nyåbnet øl en ny oplevelse.

Shorts

Hvis det er noget, alle mænd skal have i deres klædeskab, så er det et par gode og holdbare shorts. Vi foreslår, at du investerer i et par GABBA shorts – de holder længe, og så er looket så klassisk, at det aldrig går af mode.

Det er ikke alle mænd, det er lige nemt at shoppe tøj til. Men det er netop også med disse mænd, hvor vi mener, at sådanne shorts altid er en sikker vinder!

Cykel

Det er ikke sikkert, at det er tilladeligt at rejse ud af Danmark til sommer grundet covid-19. Det kan du udnytte til din fordel! Måske I skulle have været på en ferie, der nu er aflyst?

Hvis det er tilfældet, så foreslår vi, at du køber et par cykler til jer – så kan I cykle Danmark flad sammen og tage rundt og overnatte i sheltere eller sove i telt.