Her er de mest kendte legetøjsbutikker i Danmark

legetøjsbutikker i Danmark

Der er masser af legetøjsbutikker rundtom i landet, men hvilke er egentlig de mest kendte? I denne artikel kan du lære om legetøjsbutikker, der har vokset og bredt sig rundtom i landet og sælger alt, du som forælder kan få brug for til at underholde dit barn eller din baby!

Fætter BR

Fætter BR blev stiftet tilbage i 1963 og er uden tvivl Danmarks mest kendte legetøjsbutik, selvom den på grund af konkurrence fra onlinehandel blev opkøbt af Salling Group i 2019. Det var højst sandsynligt butikkens omdømme og nostalgi, der sikrede dens overlevelse, og den dag i dag er Fætter BR stadig et himmerige for legebørn af alle aldre! Efter købet blev butikkens navn dog ændret til bare ”BR”.

BR står for Børge Rasmusen, butikkens stifter, og det er i dag en legetøjsbutik, der har lidt for enhver smag, lige fra babylegetøj til avancerede LEGO-sæt og robotlegetøj. Der kan købes ind til fødselsdage og alle aldersgrupper, og butikken sælger også samleobjekter som FunkoPops. I BR kan man også få fingrene i videospil, og butikken lokker dermed alle mulige forskellige aldre til sig!

BabySam

Som navnet antyder henviser BabySam sig primært til de små aldre. Sloganet er ”Alt til børn”, og her er det ikke kun legetøj, der fylder hylderne, men alt, hvad nybagte forældre nogensinde kunne få brug for!

I BabySam kan der købes ind til babyværelset, der kan skaffes tøj til den lille ny, og alt, hvad I kunne få brug for i hjemmet som forberedelse, kan købes her. Der er ikke så meget fokus på børnenes ældre stadier, men primært de første måneder og år. Det er også et rigtig godt sted at købe tøj til de små størrelser, for at sikre en god kvalitet og isolering.

Hos BabySam kan ventende mødre også finde vente- og barselstøj og -udstyr. Firmaet blev stiftet i 1973 og har i dag 30 butikker rundtom i Danmark, der leverer lidt af hvert til forældre og børn. De lever efter gamle principper om høj kvalitet og sikkerhed, hvilket nok er det, der har hjulpet dem med at overleve så længe. Målet er at være Nordens største baby- og børnebutikskæde, og virksomheden leverer luksuriøse og lækre mærker af alt fra tøj til de yngste til barnevogne til de mindste. Desuden er firmaet miljøbevidst og gør sit for at sikre sig, at dit barn får det bedste!