Tre pakkekalendere som din mand vil elske

Julen nærmer sig, og du står måske endnu engang og tænker, at du gerne vil forkæle din mand med en sjov eller måske endda lidt romantisk pakkekalender. Men, det er svært at finde den perfekte pakkekalender, og projektet kan blive ganske tidskrævende. Heldigvis er der masser af muligheder for at købe en færdigpakket kalender, der stadig rammer helt i plet, du skal bare vælge. Her er tre bud på en pakkekalender, som din mand helt sikkert vil elske.

Øljulekalenderen for entusiasten

Ølentusiaster kommer i mange former og farver. Nogle mænd synes bare, at det er smadder hyggeligt at drikke øl og prøve en ny en af slagsen med sin bedste ven – eller måske endda sin kæreste. Andre går virkelig op i det med en entusiasme, der kan være svær at matche. Uanset hvad, så kan øljulekalenderen være lige sagen. Her får din mand en række smagsoplevelser, der alligevel er lidt mere specielle, end den traditionelle chokoladejulekalender kan byde på.

Øljulekalenderen kan også nemt kombineres med spændende oplevelser, som for eksempel en tur til ølsmagning eller rundtur på et gammelt bryggeri. Det kan måske være en adventsgave eller julegaven, der sætter prikken over i’et. Hvis ikke øl alligevel helt er sagen, så findes der et hav af alternativer. Hvad med vin? Rom eller whiskey? Mulighederne er uendelige!

Chili eller chokolade

Den traditionelle chokoladejulekalender er sjældent helt ved siden af, men du slipper nok ikke så godt afsted med den lille papplade fyldt med billig, tysk chokolade. Der findes heldigvis masser af chokoladejulekalendere til de voksne fra alle landets bedste chokoladefabrikanter, hvor der virkelig bliver serveret lækkerier for ganen. Her skal du ikke være sikker på, at han vil dele med dig hver gang!

Er han ikke til søde sager, findes der andre gode alternativer. Måske han skal have lidt te eller kaffe? Eller hvad med en chilijulekalender, så du kan se om han er så sej, som han selv synes, han er? Uanset hvad, så er det altid sjovt at få noget spiseligt, specielt til jul, når vi alligevel giver op på det der med sundt mad.

Legetøj til jer begge to

Hvis du til gengæld vil være sikker på, at pakkerne også bliver delt med dig, er der en stensikker løsning. Landets førende forhandlere af sexlegetøj er nemlig begyndt at lave pakkekalendere til det nysgerrige par, der har mod på at prøve lidt nyt sammen. En sådan pakkekaldender er perfekt som delekalender og lige netop i dette tilfælde, er han nok helt okay med det!

Gør julen til noget ekstra specielt for jer begge to, når I sammen kan åbne pakkekalenderen og se, hvad I har at se frem til, når mørket falder på!