3 aktiviteter, du kan dyrke, når det passer dig

Synes du, det er svært at passe at komme afsted til træning i fitnesscenteret? Passer holdsport altid dårligt ind i dit program? Det kan være svært at finde en træningstype eller sportsgren, som passer ind i et travlt program. Vi har derfor samlet tre forskellige aktiviteter, du helt selv kan begive dig ud i, lige når det passer dig.

I dette indlæg kommer vi ind på:

  • Løb
  • Træning i haven
  • Cykling.

Snør løbeskoene, når du har tid

Skal det være nemt at holde sig aktiv, er det med at finde en træningsform, som er uafhængig af dit tidsprogram. Et eksempel kan være en god rask løbetur. Løbeskoene vil altid være klar til, at du kan hoppe i dem, når tiden lige er til det.

Det smarte ved løb er, at det er noget, du kan gøre alle steder. Det kræver ikke en bane eller noget særligt udstyr. Du skal bare have et par løbesko, der kan få dig ud over stepperne.

Det smarte ved en løbetur er også, at du selv bestemmer, hvor lang turen skal være. Når trætheden begynder at melde sig, kan du bare vende snuden hjem ad. Du sætter selv tempoet, og du styrer helt selv, hvornår og hvor længe løbeturen skal vare. Du kan læse mere om løb på kvindeløb.dk.

Hop på jernhesten

En anden aktivitet, du ikke skal have passet ind i kalenderen, er cykling. På mange måder er der de samme fordele som ved at løbe en tur. Det kræver dog, at du selvfølgelig har en cykel.

Du kan vælge at købe en smart træningscykling. Du kan dog også sagtens klare dig med din helt almindelige hverdagscykel. Det vigtigste er, at den virker. Fordelen ved en cykeltur frem for en løbetur vil typisk være, at du kan komme lidt længere.

Vil du gerne ud at have en bid af naturen og den friske luft, kan det være oplagt at hoppe på cyklen frem for at snøre løbeskoene.

Lav dit eget træningscenter i haven

Vil du gerne have lidt mere styrketræning med ind over, kan du lave dit eget træningscenter i haven. På den måde kan du træne, lige når det passer dig. Du behøver ikke at investere i en masse smart udstyr. Du kan sagtens bruge, hvad du har ved hånden i hjemmet af diverse flasker med vand, kosteskaft osv. Alternativt kan du træne med din egen vægt i forbindelse med styrketræning i haven.